There is no content to display.

“Onaangepast gedrag wijzen we af, jou als persoon echter nooit.”

VISIE EN STRATEGIE

De visie van Jeugdwerk Nederland

De visie van Jeugdwerk Nederland is in twee woorden samen te vatten: ervarend leren. In de praktijk confronteren we de jongeren met hun eigen gedrag. In die situaties worden jongeren gedwongen tot zelfreflectie: nadenken over wat zij met hun gedrag veroorzaken. De combinatie van echte ervaringen en het nadenken over hun eigen gedrag is een effectief leerproces. Uiteindelijk leren jongeren daardoor weer op eigen benen te staan. Ze weten om te gaan met hun gedrag en hun beperkingen. Niet alleen sociaal-emotioneel, maar ook fysiek groeien jongeren door de behandeling van Jeugdwerk Nederland. Bij alles wat we doen staat het belang van cliënten voorop. Daarom worden de jongeren nauw betrokken bij hun eigen behandeling.

De strategie van Jeugdwerk Nederland

De problemen waar onze doelgroep mee te maken heeft, zijn heel divers. Daarom streven we naar een multidisciplinaire aanpak. Het is vooral die combinatie van expertise en de samenhang tussen de verschillende vormen van begeleiding die uiteindelijk het verschil maakt. Jeugdwerk Nederland beschikt over een breed eigen netwerk van behandelaars die onze visie delen en ook vanuit onze ideeën handelen. We handelen niet volgens starre methoden, maar staan open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen en stemmen onze begeleiding af op de individuele wensen en behoeften van cliënten.

© 2017 Jeugdwerk Nederland. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer

Op alle zorg en ondersteuning die wij leveren zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden geven duidelijkheid over wat jij als cliënt en wij als zorgaanbieder van elkaar kunnen verwachten. Wil je meer weten over de algemene voorwaarden? Klik dan hier.

Gerealiseerd door Kiem Online