There is no content to display.

“Onaangepast gedrag wijzen we af, jou als persoon echter nooit.”

CERTIFICERING

WTZi toelating

wtzi Logo1Jeugdwerk Nederland heeft van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een WTZi-toelating ontvangen (Wet Toelating Zorginstellingen). Met deze toelating mogen wij zorg aanbieden die wordt vergoed via de Wet Langdurige Zorg (Wlz) of Zorgverzekeringswet (Zvw).

Zekerheid over de kwaliteit die we bieden

Natuurlijk wilt u graag zekerheid over de begeleiding van Jeugdwerk Nederland. Die bieden we u graag. Om onze kwaliteit te onderstrepen streven we ernaar op korte termijn het ISO 9001 certificaat te kunnen behalen. De voorbereiding daarvoor loopt nog.

Uitgebreid cliëntvolgsysteem

Ook werkt Jeugdwerk Nederland met een cliëntvolgsysteem. Dat is een geautomatiseerd systeem waarin continu de resultaten van de behandeling in kaart worden gebracht. Ook is het systeem bedoeld om methodieken en behandelplannen inzichtelijk te maken. Behandelaars die namens Jeugdwerk Nederland bij de begeleiding worden betrokken, kunnen zich dan snel een beeld vormen van de situatie per cliënt.

Ook omvat het systeem alle andere informatie per cliënt die van belang is.

Calibris erkend leerbedrijf

jeugdwerk-nederland-calibris-erkend-leerbedrijf1Jeugdwerk Nederland staat sinds 16-01-2013 bij Calibris geregistreerd als erkend leerbedrijf voor aankomende werkers in de PW4 Jeugdhulpverlening.

Voor een leerling-werknemer of een stagiaire is deze erkenning belangrijk. Alleen het werken of stage lopen bij een erkend leerbedrijf geeft recht op een diploma. En als je bij Jeugdwerk Nederland stage doet weet je zeker dat je een goede en leerzame tijd zult hebben met de juiste begeleiding.

Calibris is het kenniscentrum voor leren in de praktijk in zorg, welzijn en sport. Zij controleren regelmatig of Jeugdwerk Nederland aan alle gestelde eisen voldoet.

© 2017 Jeugdwerk Nederland. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer

Op alle zorg en ondersteuning die wij leveren zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden geven duidelijkheid over wat jij als cliënt en wij als zorgaanbieder van elkaar kunnen verwachten. Wil je meer weten over de algemene voorwaarden? Klik dan hier.

Gerealiseerd door Kiem Online